top of page

Om Oss

Människor med hjärtat på rätt plats

Sedan 2017 har vi framgångsrikt ägnat oss åt att hjälpa människor som aktivt strävar efter att bryta med en dysfunktionell, kriminell och destruktiv livsstil. Vårt dedikerade arbete har inte bara skapat möjligheter till varaktig förändring utan har också demonstrerat att det är möjligt att övervinna hinder och återvända till ett positivt och meningsfullt liv. Vår beprövade erfarenhet och vårt engagemang i att stödja och rehabilitera individer visar att rätt stöd och resurser kan göra skillnad i människors liv. Vi ser fram emot att fortsätta denna resa med dem som har en vilja att göra en förändring och en positiv inverkan på samhället.

IMG_9696_edited.jpg

Vi besitter personlig erfarenhet av avhopp, har genomgått de rätta utbildningarna och har implementerat den nödvändiga strukturen.

Läs Artikeln om ...

Hjälpa Kriminella att byta liv

Jag befann mig på en väldigt mörk plats när vi träffades igen och var så märkt man bara kunde bli av livet. Jag hade förlorat livslusten och ville avsluta mitt liv. Såg till att hamna i situationer där människor kunde göra jobbet åt mig, och två gånger försökte jag själv att ta mitt liv, men misslyckades. Jag kände mig som en stor förlorare, säger Rene Lobos.

bottom of page